Hvem er LKN Regnskab

LKN Regnskab er en enkeltmandsvirksomhed ejet og drevet af Lise-Lotte Knold, og jeg har mere end 30 års erfaring inden for regnskab og bogholderi.

 

Efter omkring 25 år som bogholder i forskellige virksomheder fik jeg for seks år siden lyst til, at der skulle ske noget nyt, og derfor startede jeg mit eget firma.

 

Med mine mange års erfaring kan jeg tilbyde min hjælp i forbindelse med alle slags bogholderiopgaver eller som ekstra hånd ved travlhed i små og mindre virksomheder.

 

Udkørende bogholderi

Jeg kører ud til både faste og nye kunder og hjælper til med bogføring, moms, klargøring til revisor og alle andre typer opgaver inden for bogholderi.

 

Derfor kan du også selv bestemme, om du eller din virksomhed vil have mig til at udføre alle opgaverne eller kun enkelte dele af regnskabet.

 

Brug min erfaring

Regnskabssystemet C5 er det mest almindelige at benytte, men med som så meget andet kræver det kendskab til systemet for at få det optimale ud af det.

 

Da jeg har mange års erfaring med brug af C5, kigger jeg gerne med, når du/I skal implementere det i firmaet, så jeg kan dele mine erfaringer

omkring systemet med dig/jer.

 

LKN Regnskab servicerer primært kunder i Aarhus og omegn, men også omkring Skanderborg.

Til forside

LKN Regnskab   //   Hasselbakken 95, 8361 Hasselager   //   Telefon: 29 24 85 04   //   E-mail: post@lknregnskab.dk